Projecten

Gitaar #006

Ook voor Disco Snolly hebben we een supergave custom gitaar mogen maken! Dit is tevens de eerste gitaar van Printonic met een ingebouwde draadloze LED-strip!

De mogelijkheden zijn eindeloos!

PRINTONIC

Gitaar #005

De nieuwste toevoeging aan het assortiment!

De 'Chaoscaster' is een scheurgitaar om echt mee op te vallen. Met dit model kleuren we letterlijk buiten de lijntjes.

De Chaoscaster heeft volledig gouden hardware van Guitar Fetish met vintage '59 humbuckers.

Ik wil hem kopen!

PRINTONIC

Gitaar #004

Een van de meest in het oog springende gitaren die we hebben gemaakt, een custom project voor de DareDevils resulteerde in deze gitaar die de vorm heeft van het logo van de bovenstaande band.

Een echte eyecatcher voor het publiek, het ultieme rock&roll object.

Printonic

Gitaar #003

Voor deze gitaar haalden we onze inspiratie uit het eerst gefotografeerde zwarte gat, vandaar de naam: 'M87'.

Waarbij onze eerste twee gitaren gebaseerd waren op het welbekende telecaster model, is dit model gebaseerd op de Jazzmaster. Ook is er besloten de body van deze gitaar 2 kleuren te geven om de diepte beter uit te drukken.

Ik wil hem kopen!

Printonic

Gitaar #002

Dit is de tweede gitaar die door ons is ontworpen en gemaakt.

Dit model is ontworpen door in de gitaar verschillende vlakken weg te halen waardoor je er bijna volledig doorheen kunt kijken.

Deze body is gemaakt met een versie van PLA genaamd PolyTerra PLA, dit is een bioplastic waarin organische materialen zijn gecombineerd met PLA om het plastic gehalte te verminderen en een milieuvriendelijker plastic te ontwikkelen.

Ik wil hem kopen!

Printonic

Gitaar #001

Dit is onze allereerste 3D-geprinte gitaar. Dit model heeft een interne structuur genaamd 'Gyroid'. Dit is een patroon die wordt gebruikt in allerlei high-tech onderdelen, daarnaast geeft het de gitaar ook een uniek uiterlijk.

De Body is volledig gemaakt van PLA met houtvezel erin verwerkt. Hierdoor voelt de gitaar aan alsof deze van hout is gemaakt en ziet hij er ook zo uit.

Ik wil hem kopen!